Bingo Bonus

Mekka Bingo - hauskaa, ystäviä ja parhaita bingopelejä!

Tee olosi mukavaksi ja valmistaudu pelaamaan parasta bingoa osoitteessa mekabingo.com. Olitpa 90, 80 tai 75 pallon bingo -pelien fani, meillä on sinulle jotain. Täältä löydät pinot perinteisiä bingovaihtoehtoja - kuten klassisia pelejä, joita voit pelata paikallisessa bingo -klubissasi - sekä valtava valikoima ainutlaatuisia online -bingopelejä, joista monet löydät vain täältä!

Jos haluat saada paremman käsityksen vaihtoehdoista, jotta voit löytää suosikkibingomakusi, tutustu kiinteistösivultamme.

Tai jos bingo ei todellakaan ole sinun hillosi, voit hypätä suoraan toimintaan upeilla online -kolikkopeleillämme ja pelivalikoimallamme - mukaan lukien valtavat jackpot -palkinnot, megawayt, raaputusarvat, Mekka -kolikkopelit  verkossa  ja paljon muuta.

Exclusiviviset Mekkaan bingohuoneet

Kaikkien vanhojen suosikkiesi ja klassisten bingopeliesi lisäksi meillä on useita ainutlaatuisia Mekkaan suuntautuneita bingohuoneita ja pelityyppejä, joita et löydä mistään muualta. Hanki Mekka -tunne Emoji Bingossa tai testaa taitosi eksklusiivisessa X Factor -bingohuoneessamme. Etkö halua laittaa kaikkia toiveitasi Lady Luckiin tänään? Tutustu Best Odds Bingo (BOB) -huoneisiimme, joissa kaikilla on samat mahdollisuudet voittaa! Jokainen pelaaja saa kymmenen lippua, ja jokaisessa huoneessa voi olla enintään 25 pelaajaa. Jokaisessa huoneessa on sama määrä lippuja ja kaikilla on samat mahdollisuudet voittaa.

Ei talletusbingoa

Mecca Bingossa on valtava valikoima ilmaisia ​​online -bingopelejä. Voit pelata ilman talletusbingoa joka päivä! Lucky for Some on ilmainen bingohuoneemme, jossa kaikki bingopelit ovat joko ilmaisia ​​tai maksavat vain sentin. Katso koko aikataulumme, jotta tiedät milloin ja missä voit liittyä ilmaiseen bingotoimintaan.

Bingo rikkoo budjetin

Budjetistasi riippumatta sinulla on paljon valinnanvaraa upeassa bingohallissamme. Bingoa voi pelata vain yhdeltä sivulta.

Pelejä on tarjolla ympäri vuorokauden, joten löydät varmasti haluamasi hinnan.

Bingobonukset ja jättipottipelit

Rakastamme pitää sen tuoreena ja tarjoamme säännöllisiä kampanjoita, joissa voit ansaita bingobonuksen, voittaa valtavia rahapalkintoja ja jopa lomat ja autot! Haluat myös tutustua valtaviin jättipotteihimme ja hauskaan bingoaikatauluumme, josta löydät enemmän bingohuoneita kuin olet koskaan unelmoinut.

Miten online -bingo toimii?

Bingon pelaaminen verkossa ei voisi olla helpompaa. Itse asiassa se on hyvin samanlainen kuin pelaaminen paikallisessa bingo -klubissa. Jos et ole lyönyt  vetoa pokeriklubilla  aiemmin, tässä on nopea tapa selvittää, kuinka pelata online -bingoa:

 1. Aloitat ostamalla bingolipun, jossa on joukko numeroita. Ehkä muutama lippu, jos haluat parantaa voittomahdollisuuksiasi.
 2. Soittajan tai online -bingon tapauksessa online -ohjelma valitsee ja piirtää numerot sattumanvaraisesti.
 3. Jos jokin numeroistasi näkyy, voit merkitä sen taululle manuaalisesti tai käyttää automaattista ominaisuutta merkitsemään sen automaattisesti lippuun.
 4. Tärkein tapa voittaa on saada numerorivi tai jokainen lippusi numero-ns. Täysi talo. Jotkut pelit palkitsevat myös muilla tavoilla, kuten neljä kulmaa tai kaksi riviä lippua.
 5. Ohjelma ilmoittaa automaattisesti, jos olet voittanut. Sitten voit kerätä voitot.

Online -bingo Mekan bingolla

Jos haluat pelata online -bingoa Mekka Bingon kanssa, rekisteröidy meihin ja aloita noudattamalla näitä ohjeita:

 1. Kirjaudu tilillesi ja talleta rahaa pelataksesi.
 2. Avaa bingo -aula painamalla Pelaa bingoa -painiketta.
 3. Bingohuoneissa näytetään lippujen hinnat ja seuraavan pelin tarjoama voitto.
 4. Etsi haluamasi peli ja liity huoneeseen.
 5. Valitse ennen seuraavan pelin alkua, kuinka monta lippua haluat pelata. Enimmäismäärä, jonka voit ostaa, vaihtelee pelistä toiseen.
 6. Odota seuraavan pelin alkua ja katso, tulevatko numerosi!
 7. Kun peli on alkanut, numerosi merkitään automaattisesti lippuusi. Ilmoitamme sinulle, jos saat voiton.

Jos haluat kokeilla toista peliä, mene aulaan ja katso, mitä muuta on tarjolla. Valittavana on paljon, joten voit katsella ympärillesi. Pidä hauskaa!