Pokeri

Pokerin ammattilainen

Veikkaus vaatii hallitusta hyväksymään lain, joka estää rahansiirrot suomalaisten pankkien ja ulkomaisten pelisivustojen välillä. Tavoitteena on pitää pelaajien rahat Suomessa. Samalla hallitus sitoutuu korvaamaan Ahvenanmaan uhkapeliyritykselle aiheutuneet tappiot saadakseen RKP: n laskun taakse. Pokerin ammattilainen ei kuitenkaan usko voittojen tehokkuuteen.

Marin, Ohisalo, Saarikko ja Andersson ostivat Henrikssonin erät yön yli veronmaksajien rahoilla, kirjoittaa pokeriprofiili Aki Pyysing verkkosivuston sijoitustietojen sarakkeessa.

- Jos Marinin hallitus olisi TV -sarja, sen juonekäännökset olisivat liian hämmästyttäviä, Pyysing kirjoittaa.

- Kuka uskoo, että tosielämässä puolueen tukialue korvataan rikoksella verorahoilla menetetyn rahan menetyksellä?

”Rikolla ansaitulla rahalla” Pyysing viittaa Ahvenanmaan peliyhtiön PAF: n mantereelta voittamiin rahoihin.

- Vedonlyöntikielellä nämä kolikot on hankittu rikollisesti. Toisin sanoen, kun PAF ottaa vastaan ​​muita kuin saarelaisia, se toimii ”laittomana rahapelitoimittajana”, Pyysing kirjoittaa.

"Kansallinen keskuspankki julkisti hintalappunsa"

Ei ole julkista tietoa siitä, kuinka monta suomalaista mantereella häviää PAF: lle vuodessa, mutta Pyysing arvioi määrän olevan kymmeniä miljoonia.

- Määrä selviää, kun paljastuu, kuinka paljon ylimääräistä rahaa Marin -hallitus ajaa Ahvenanmaan maakuntahallitukselle sen pohjattoman runsauden vuoksi.

- PAF on varmasti kertonut Henrikssonille, kuinka suuria tappioita tulee. Ja Anna-Maja on kertonut RKP: lle kiinteistötalon hintalapun. Uutuuden vuoksi tämä summa ei ole online -peliautomaatin pöytäkirjoissa , vaan siihen viitataan "hallituksen neuvotteluissa sovitun mukaisesti", Pyysing kirjoittaa.

Veikkaus haluaa estää maksut ulkomaisille peliyhtiöille

Taustalla on, että suomalaiset viettävät vuosittain yli 300 miljoonaa vuotta pelaamalla ulkomailla. Veikkauksen johto haluaa nyt kieltää maksut, jotta suomalaiset pelaajat eivät voi siirtää rahaa ulkomaisille pelisivustoille ja ulkomaiset peliyhtiöt eivät voi maksaa suomalaisten asiakkaidensa voittoja suomalaisille pankeille. Tietysti monopoli -asemassa oleva Veikkaus toivoo, että kaikki leikkirahat käytetään Suomessa.

- Ymmärrän täysin, että yli 300 miljoonaa ulkomailla pelattua peliä houkuttelee vedonlyöntitappioita nauttivia, Pyysing kirjoittaa.

- He näyttävät olevan vakuuttuneita siitä, että ryhmissä on paljon rahaa puolueiden lomajärjestöjen ja veijobalzarien sekä ammattiliittojen tukemiseen.

Veikkauksen Kokoomuksen puheenjohtaja Velipekka Nummikoski on työskennellyt erityisen kovasti maksujen estämiseksi. Myös vedonlyöntipalkinnot saavat järjestöt ovat vaatineet ulkomaisten uhkapelien estämistä. Suomen Uutiset on aiemmin raportoinut, kuinka muhkeat varat jaetaan seksuaalijärjestöille, bingobonuksille - ja monikulttuurisille järjestöille.

Poker Pro: Lohkot eivät toimi

Pyysing ei kuitenkaan usko, että maksukiellot tuovat nettorahaa suomalaiselle yhteiskunnalle. Hänen mukaansa PAF on ainoa ulkomainen pelitoimittaja, jolle rahansiirtoja Suomesta voidaan todella estää. Tästä johtuvat tappiot on korvattava PAF: lle verovaroista.

Itse asiassa pyynnöstä useimmat aktiiviset pelaajat tuntevat jo lailliset rahansiirtoreitit kansainvälisten verkkolompakkojen, kuten PayPalin ja Skrillin, tai ulkomaisten maksukorttien kautta. Jopa harrastajat oppivat pian kiertämään esteitä.

- Ongelmapelaajille ulkomaiset uhkapelisivustot tekevät rahansiirron helpoksi kauan ennen kuin kymmenien uusien palkattujen virkamiesten ensimmäiset maksut on viritetty, Pyysing kirjoittaa.

Suurin haitta johtuu todennäköisesti Suomessa pelaavista pokerin ammattilaisista, jos suurin pokerisivusto sulkee suomalaiset kokonaan pois peleistään. Joten kysyin, että rahapelitoimistot eivät todellakaan pidä voittavista pelaajista.

- Ammattilaiset ottavat rahaa uhkapeliekosysteemistä, Pyysing sanoo.

- Jokainen rahapelitoimisto haluaa pitää kaikki asiakkaidensa rahat. Myös Veikkaus myöntää, vaikka ei myönnä tätä ilmeisistä syistä.